maanantai 13. helmikuuta 2012

Summer, i miss u!

Heippa! 
Mä oon todella kyllästynyt mun huoneeseen ja seiniä kun ei voi tapetoida, nii päätin vähän laittaa mustavalkosia kuvia siihen. Tästä tuli ihan kiva mut kuvii tarvii vielä enemmän ja myöhemmi laitan sit koko huoneesta kuvia kun saan vähä maalailtuu hyllyjä ja semmosta ;)


Huoh nyt on kaikkee niin paljon meneillää:

1. Opinäytetyö, joka on onneks kyllä kohta valmis ;)

2. Drinkkien valmistus koe, ja siihen pitäs harjotella ;
 Dry Martini
 Cosmopolitan
 Old fashioned
Caipiroska
 Kir Royal
Whisky Sour
 Daiquiri
 Margarita
 Tom Collins
 Mojito
 Lumikenttien kutsu
 Irish Coffee
 B-52 
 Bloody Mary
Long Island Iced Tea
 OSAAN EHKÄ YHDEN :) nice!

3. Autokoulu... joka on toivottavasti kohta loppu ! ;s

4. Kaks TOP- jaksoo nyt keväällä , toinen ala carte(rosso) ja toine baari, mihinköhän kuppilaan sitä hakis!

Tulis jo kesä!! Huokasen niin helpotuksesta sitten kun alkaa loma ja minä pääsen pois tuolta koulusta ! Alkaa vähä jo kypsyy priimuksee..Eli sitä summerii odotellessa! Tässä sit vähä kesästä drinkkii opinnäytetyön tiimoilta ;) Moikkamooi <3




lauantai 4. helmikuuta 2012

Teenstreet Nordic Reunion

Hejjj !Olin ruotsissa tossa viikko sitten ! Ah, oli kyllä niin mukavaa, välillä sai nauraa kyyneleet silmissä ku oli niin hyvää seuraa ;) Nojoo mut niin elikkä siis olin siellä Teenstreet Nordic Reunion- leirillä , joka oli siis pohjoismaiden (Suomi,Ruotsi,Norja,Tanska) välinen tapaaminen! Oli kyllä ihan mahtavan kivaa. Hyviä kavereita, hyvä yhteys, hyvä Jumala, mitä muuta tarvitsee ? Oli kyllä ihan sairaan köyhää läppää , kun oltiin niin väsyneitä koko viikonlopun, kiitos ruotsinlaivalla rellestäjille -.- Mutta surkee läppä on just parasta läppää , joten ei haitannu yhtään :) Putouksen Jani-Petteristä tuli meidän idoli matkan aikana.. "haittaakse?" ja "viitsi vitsi, yksin larppaan kellarissa" oli aika käytettyjä lauseita :D hahah.




 Käytiin menomatkalla Grennassa , jossa oli ainaki 4 karkkikauppaa ! Ne oli niin söpöjä. Haluan semmoseen töihin!! Ehkä se on mun tuleva ammatti :) Nam nam, näytti ainakin hyvälle, en kyl ostanu mitään.







 


Ei oo kuvia nyt svenska pojista ku se vähä jäi :/ Mut oli kyl tyylikkäitä , huhhuh <3